Billiga sms lån och internetlån online

Smslån med betalningsanmärkning

Är du i behov av ett tillfälligt lån, men har en gammal betalningsanmärkning som gjort att du nu har svårt att få dina låneansökningar beviljade? Det kanske så att du tidigare haft tillfälliga problem med ekonomin? Om du försökt att låna pengar hos de traditionella storbankerna har du troligtvis även slösat bort en hel del tid på att fylla i krångliga låneformulär och i slutändan ändå inte fått låna några pengar. Känner du igen dig i ovanstående? Om så är fallet så hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta rätt lån för dig!

Hos följande kreditgivare kan du få låna trots att du har en betalningsanmärkning:

Kredit365 Viaconto Expresskredit

Med hjälp av ny och avancerad teknik, har många saker i dagens samhälle blivit snabbt och enkelt. Lån av pengar är inget undantag. För bara ett antal år sedan var förhållandena helt annorlunda. För den som ville låna pengar fanns bara de gamla storbankerna att gå till. Det var inte bara krångligt och tog tid, utan det var inte sällan som vi lade ned all tid i onödan. Detta då det ofta var och fortfarande är svårt att få lån beviljade hos de större bankerna för den som haft ekonomiska problem.

I vår uppställning över snabblån får du hjälp att välja det rätta lånet för just dig:

Plats Långivare Lånesumma Information Låna nu
1
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
2
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 - Låna med betalningsanmärkning.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
3
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
4
Folkia.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
5
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
6
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
7
Lånbutiken
OK Money
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
8
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
9
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
10
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

I dag finns det enkla och snabba sms lån. Dessa lån som även kallas för mobillån, mikrolån eller snabblån är som de olika namnen anspelar på mindre lån som går snabbt att få. Antingen så ansöker du om lån via ett sms, eller så söker du smslån direkt på nätet. På bara en kort stund och utan några besvärliga frågor blir du ofta snabbt godkänd och har pengarna på ditt konto. Många gånger finns pengarna på ditt konto redan samma dag som du fått ditt lån godkänt.

För många av oss kan dock en gammal betalningsanmärkning sätta käpparna i hjulet för oss även när det handlar om snabblån såsom ett mobillån. Det finns dock ett antal av dessa långivare som erbjuder smslån även om du har en gammal betalningsanmärkning. Du bör dock räkna med attdu kommer att få betala något högre avgifter än vad övriga kunder får. Ser du bara till att du kan betala tillbaka lånet innan förfallodatum, kan dock ett sådan smålån passa för just dig.

Hur gör jag för att kunna låna via SMS? 

Jo, för att kunna använda denna tjänst, behöver du först och främst registrera dig hos långivarna. Vi ger dig tips på ett antal kreditinstitut som erbjuder dessa mobillån.  Genom att spendera några minuter över internet, kan du snabbt och enkelt gå igenom de olika alternativen. När du bestämt dig för var du vill låna pengar fyller du i den elektroniska ansökningsblankett via internet och väntar på ditt godkännande. Får du problem kan du alltid få hjälp av respektive kundtjänst att bli registrerad. 

När din ansökan om sms-lån är godkänd, skickar långivaren ett e-postmeddelande till dig som låntagare. Det här meddelandet innehåller viktig information om lånetjänsten, avgifter, övriga villkor och en unik PIN-kod. När du skickar ett SMS till långivaren för att sms låna anger du denna unika PIN-kod också. Utan denna PIN-kod kan du låna inte pengar från långivaren. På detta sätt är du bara ett sms ifrån att få tillgång till lite extra pengar. Bra va!

Till sist vill vi bara rekommendera att sköta hela låneförfarandet via nätet. Med dagens avancerade mobiltelefoner med snabba internetuppkopplingar är det inte bara snabbt och smidigt att ta ett mobillån direkt online. Du får även tillgång till samtliga villkor och avgifter, vilket gör att du minskar risken att bli överraskad av några oförutsedda avgifter när det är dags att betala tillbaka lånet. Och du, glöm inte bort att inte låna mer än vad du har råd med!

Hitta billigaste smslånet!
Smslån direkt. Allt om snabblån såsom mikrolån och mobillån
Låna upp till 50 000 kr idag!