Billiga sms lån och internetlån online

SMS låna

I dagens samhälle är det många av oss som från och till är i behov av att snabbt låna lite extra pengar.  För inte så länge sedan var krångliga banklån den enda lösningen på problemet. I dag har SMS lån blivit den perfekta lösningen för ett stort antal människor. Det finns nog ”inget” enklare och smidigare sätt att tillfälligt låna mindre summor pengar. Ett smslån direkt har också fler namn såsom snabblån, mikrolån eller mobillån. Häng med oss så ska vi guida dig rätt bland alla långivare och berätta hur det går till att sms låna.

Ett mobillån kan i många fall anses vara det bästa alternativet när du behöver snabba pengar inom några minuter. Just snabbheten gör att vi kan lösa alla typer av kortsiktiga och brådskande utgifter med ett sådant mikrolån. Det kan dock inte tillräckligt påpekas att man måste se till att man kan betala tillbaka lånet när det är dags. Detta särskilt då återbetalningstiderna är relativt korta. I regel lånar man när vi pratar om smålån i mellan 30 – 90 dagar. Då det inte sker någon amortering under lånetiden som vid traditionella lån, behöver man vara beredd på att betala tillbaka hela lånesumman + räntor och avgifter när lånetiden gått ut. 

I vår uppställning över mikrolån hittar du lätt det rätta smslånet för just dig:

Plats Långivare Lånesumma Information Låna nu
1
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
2
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 - Låna med betalningsanmärkning.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
3
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
4
Folkia.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
5
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
6
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
7
Lånbutiken
OK Money
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
8
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
9
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
10
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Hur går det till att sms låna?

Som vi alla vet har tekniken förändrats runt omkring oss under senare år och detta inkluderar naturligtvis även hur det går till att låna pengar. Borta är dagar då du var tvungen att fysiskt besöka långivare ett stort antal gånger för att till sist kanske bli godkänd för ett lån. Nu kan du med hjälp av din mobiltelefon få önskat lånebelopp inom några minuter. Denna typ av finansiella tjänst är mycket mycket populär över hela världen. Det som gör tjänsten extra populär är just att det är så smidigt och att det går så snabbt att få sina pengar.

SMS lån är också kända som mobillån. Som namnet hänvisar till, pratar vi om lån via din mobiltelefon. För att låna pengar på detta sätt, behöver man endast skicka iväg ett SMS till långivaren. När långivaren tar emot ditt SMS och godkänt din ansökan, har du ofta dina pengar på ditt konto inom några minuter. För dig som har en iphone eller en liknande mobiltelefon, rekommenderas att låna online direkt via långivarnas hemsidor. Det är precis lika smidigt som ett vanligt sms lån, men du får en helt annan kontroll på hur mycket de olika lånen kommer att kosta att betala tillbaka.

Även om det är mindre kvar på dig som låntagare av mikrolån än vad som är fallet vid traditionella lån, finns det ofta ett antal kriterier som du måste uppfylla för att få låna pengar . Exempel på dessa kriterier kan vara:

– Du bör ha en mobiltelefon och en e-postadress

– Du ska vara anställd på heltid eller deltid i en organisation och ha en lägsta månadslön på cirka 10 000 kr

– Låntagaren får inte vara under 18 år.

Så länge du inte glömmer bort att dessa smålån endast är till för tillfälliga pengabehov, är ett SMS lån direkt ett perfekt sätt  att låna pengar snabbt. Genom våra tips kommer du dessutom öka dina chanser till att hitta ett lån med bra villkor för dig som kund.

Hitta billigaste smslånet!
Smslån direkt. Allt om snabblån såsom mikrolån och mobillån
Låna upp till 50 000 kr idag!