Billiga sms lån och internetlån online

Billiga smslån

Letar du efter bra och billiga sms lån? Det kanske är så att vill låna pengar på några minuter utan något krångligt pappersarbete eller frågor om din privatekonomi? Du har du kommit helt rätt! Ett billigt SMS lån är ett modernt sätt att få kontanter för att betala brådskande utgifter. Glöm dock inte bort att dessa snabblån eller mikrolån som det också kallas ej är en långsiktig lösning, utan endast bör användas som en kortsiktig lösning när du är i behov av extra pengar.

För att kunna låna via sms eller internet brukar man allt som oftast behöva ha någon form av anställning. För dig som lånar via din mobiltelefon, behöver också ha abonnemanget skrivet på dig själv. Du måste som regel alltid vara över 18 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Ett annat krav är naturligtvis även att du har ett giltigt bankkonto i ditt namn, för att du ska kunna ta emot kontanterna och även kunna betala tillbaka lånet med ränta (vilket ska betalas på förfallodagen.

I vår uppställning över smålån hittar du lätt det billigaste snabblånet för just dig:

Plats Långivare Lånesumma Information Låna nu
1
Vivus l?n
Vivus
2.000 - 20.000 kr - Snabb Ansökan.
- Uppläggningsavgift 495 kr
Ansök här
2
Smslån Viaconto.se
Viaconto
1.000 - 50.000 - Låna med betalningsanmärkning.
- Låna i 3 månader
Ansök nu
3
Nanokredit.se
NanoKredit
2.000 - 25.000 kr - Snabbt besked.
- Uppläggningsavgift 395 kr
Ansök här
4
Folkia.se
Monetti
2.000 - 20.000 kr - Inga dolda kostnader.
- Klara villkor
Ansök här
5
Risicum.se
Risicum
3.000 - 50.000 kr - Gratis Ansökan.
- Utbetalning under helg
Ansök här
6
Leasy.se
Leasy
10.000 - 25.000 kr - Individuell Ränta.
- Låna till vad du vill
Ansök här
7
Lånbutiken
OK Money
25.000 - 50.000 kr - Ansök på 3 minuter.
- Utan dolda kostnader.
Ansök här
8
Kundfinans.se
Kundfinans
5.000 - 30.000 kr - Pengarna på kontot samma dag.
- Kredittagaren ska vara myndig
Ansök här
9
Kredit365.se
Kredit365
2.000 - 5.000 kr - Betalningsanmärkning? Prova här.
- Avgift från 459 kr
Ansök här
10
Expresskredit.se
Expresskredit
1.000 - 30.000 kr - För dig med betalningsanmärkning.
- Avgift från 437 kr
Ansök här

Bra att tänka på när det handlar om smålån såsom exempelvis ett mobillån är att återbetalningstiden oftast är relativt kort. Det är vanligt med återbetalningstider på kring 30 dagar upp till max 90 dagar. Avgifterna är för det mesta väl tilltagna, vilket gör att man ej bör göra det till en vana att låna regelbundet på detta sätt. Ett billigt sms lån passar dock utmärkt för att lösa en tillfällig pengasvacka.

Hur gör man då för att sms låna?

För dig som vill låna genom att skicka ett sms behöver först registrera sig online hos långivaren. Du får då tillgång till en PIN-kod som du ska ange när du skickar ett SMS till långivaren för att ansöka om lån av kontantbelopp. Låneansökan blir oftast godkänd snabbt och du har som regel pengarna på ditt konto allra senast nästföljande bankdag. För dig som har samma bank som långivaren finns möjlighet att få pengarna under samma dag och i vissa fall även under helgdag.

Ett bra alternativ till att låna via sms, är att ansöka om ett smslån direkt online. Antingen via datorn, eller varför inte via din iphone eller liknande mobiltelefon? Genom att ansöka om lån via nätet, får du direkt tillgång till alla uppgifter om räntor och kostnader, vilket gör att du lätt kan hitta det billigaste lånet för just dig. Vill du läsa mer om smslån gratis?

Kan man få låna med betalningsanmärkning?

Ja, hos vissa kreditgivare finns möjligheten att få smslån med betalningsanmärkning. Kraven är naturligtvis hårdare än för andra kunder, vilket brukar innebära större kostnader för dig som kund. Hos många traditionella banker går det inte att låna alls om man fått en betalningsanmärkning, vilket kan göra dessa små mikrolån idealiska för den som inte har så hög inkomst och tidigare haft betalningsproblem.

Oavsett vilken bakgrund du har är det viktigt att tänka på att du har pengar till att betala tillbaka lånet. Ser du bara till att detta är möjligt senast på förfallodagen, kan ett snabblån vara något för dig. Detta är viktigt att inte glömma bort då återbetalningstiderna är såpass korta som 30-90 dagar. För att inte betala för mycket pengar i onödan rekommenderar vi att du läser igenom våra tips på långivare och undersöker var du lånar billigast. Hoppas du får nytta av våra tips!

Hitta billigaste smslånet!
Smslån direkt. Allt om snabblån såsom mikrolån och mobillån
Låna upp till 50 000 kr idag!